Image
Guvernul belgian a decis zilele trecute că actele de razbunare in mediul profesional trebuie să fie considerate accidente de munca. Altfel zis, daca esti funcționar la o bancă si clientul căruia i-ai refuzat un credit scoate un topor: e un accident de munca.
.
Ai dat afara un subordonat care a doua zi se întoarce cu o pușcă din aia cu țeava tăiată cu fierăstrăul: accident de muncă.
.
La fel, mai intervine aici și violența razbunătoare generată de hărțuiala la locul de muncă. Odată cu generalizarea șomajului, care a atins deja cote fără precedent de la al Doilea Război încoace, se generalizează și fenomenul hărțuielii la muncă, sadismul inerent ierarhiilor funcționărești slobozindu-se în condițiile în care posturile se răresc și fiecăruia i se spune că nimeni nu e de neînlocuit.
.
Mai multe pe Europa Liberă :
.
Actele de răzbunare – accidente de muncă…

http://www.europalibera.org/content/article/25018958.html

.
Despre manipulatorii si impostorii din ierarhiile superioare am mai scris aici :
.
Cum să devenim „fake”: catehismul supraviețuirii sociale
http://cabalinkabul.com/2013/02/12/cum-sa-devenim-fake-catehismul-supravietuirii-sociale/
.
Cine a lucrat vreodată într-un birou, sau în orice fel de structură administrativă ierarhică, știe că într-un asemenea univers trebuie să faci parte dintre prădători pentru a supraviețui.
.
 „Secolul al XXI-lea va fi ipocrit sau nu va fi. Minciuna e viața. Patronii își manipuleaza angajații, băncile își mint clienții, jurnaliștii inventează informațiile, laboratoarele experimentează pe cobai umani trași pe sfoară. Lumea aparține mincinoșilor in serie, experților in cacealmale, profesioniștilor dezinformării.”
(Corinne Maier)
—–
Așadar:
.
Actele de răzbunare – accidente de muncă…
.
Despre manipulatorii si impostorii din ierarhiile superioare  :
.
Cum să devenim „fake”: catehismul supraviețuirii sociale…
.
——–