Image
“Chiar dacă se știe că latina este limba oficială a Bisericii Catolice, precum și limba Imperiului Roman, iar limba română este o limbă latină, mai puțină lume cunoaște că limba română, sau precursoarea sa, vine din locul din care se trage limba latină, și nu invers. Cu alte cuvinte, nu limba română este o limbă latină, ci mai degrabă limba latină este o limbă românească. Așadar, vreau să-i salut pe oamenii din Munții Bucegi, din Brașov, din București. Voi sunteți cei care ați oferit un vehicul minunat lumii occidentale (limba latină).” (această declarație șocantă o puteți vedea în înregistrarea de mai jos, începând cu minutul 52:21)
.
.
Acest exaltat, care in mod repetat spune cu satisfactie ca el vrea sa “create havoc” (sa distruga, sa creeze haos) prezentat de dacopați drept “consilier al Papei” a fost dat afara din biserica in 2005 in urma multor acuzații de pedofilie :
.
.
 … dupa care s-a lipit de o secta New Age, un fel de scientologie :
.
http://dialogueireland.wordpress.com/2009/11/03/the-connection-of-mcginnity-and-ledwith-on-the-pat-kenny-show/
.
și :
http://ramtha.com/content/techniques.aspx
.
A cere unui asemenea om o opinie despre chestiuni lingvistice e ca si cum i-ai cere asta lui guru Bivolaru… Si chiar daca intr-adevăr ar fi fost consilier papal, nimănui nu i-ar trece prin cap sa ia un consilier al Patriarhului drept expert in materii lingvistice. Ăștia-s cu oameni cu apocalipse in cap si mai competenți in calendarul Maya decât in lingvistica…
.
Despre dacopatie vezi mai multe aici :
.
Dacopatii :
http://cabalinkabul.com/category/dacopatie/
.
——