Prizren-Kosova_01

Dacă aș fuma iarbă m-aș îngrijora de efectele ei laterale… Citesc acum și mă crucesc, pe site-ul Revista Blogurilor, o teorie a unui Cristi Teodorescu (jurnalist) despre :

Cum a ajuns NATO să fie implicată în operația lui Victor Ponta: Doctorul turc este legătura !…”

Ce-a descoperit jurnalistul în CV-ul doctorului turc? Intr-o română ciudată ne informează că: “anterior a lucrat inclusiv în cadrul misiunii NATO din Kosovo”…

A lucrat “inclusiv” se rezumă de fapt, cum ne informează el, la: — “În intervalul februarie-august 2000, medicul turc a fost detaşat în oraşul kosovar Prizren, la un spital al Misiunii NATO în Kosovo (KFOR).”

Stimați oameni buni, toate țările din NATO, chiar si România, au contribuit la misiunea aceea de menținere a păcii în Kosovo numită KFOR, nu neapărat cu militari, dar și cu medici, ingineri, polițiști etc., la fel cum se întâmplă, tot cam de atunci încoace, și în Afganistan. In anul acela, 2.000, KFOR consta acolo din 50.000 de oameni.

Unii civili, cum a trimis și România, sau cum a fost acest doctor turc, stăteau doar 6 luni (cazul turcului) și operau în spitale întreținute de țara lor.

Turcia are un mare interes istoric și cultural în Kosovo, pentru că acolo trăiesc câteva zeci de mii de turci, în special în numitul loc Prizren, unde a stat doctorul 6 luni, și unde limba de comunicare a orașului e turca (vorbită chiar și de albanezii locali).

Așadar: “Cum a ajuns NATO să fie implicată în operația lui Victor Ponta: Doctorul turc este legătura !…”

A face dintr-un asemenea doctor civil, detașat câteva luni într-o regiune din care își trag rădăcinile milioane de turci, un agent NATO și a deduce că NATO e implicat în mincinoasa operație din Istanbul lui Ponta bate chiar si The Da Vinci Code.

Evident, venind de la mine remarci de-astea de bun simț n-au nici o valoare… Doar și eu am fost și în Kosovo și în Afganistan… Chiar în perioada aia.