KimPutinHorse-123425_copy1

Ce înțelege analistul politic român. Cică:

“Kim Jong-un îi dă cu tifla lui Putin anulându-şi participarea la Parada Victoriei din Moscova !…”

.

Da, analist politic român, clona nord-coreeană și-a anulat vizita la Moscova, dar nu ca să-i “dea cu tifla” lui Putin, de care are nevoie cu disperare, de când până și chinezii sunt iritați de deriva lui dementă. Realitatea e cu totul alta. Iată:

Pe 10 mai vine scurt la Moscova, să se vadă în doi cu Putin, Angela Merkel. Da? Da, vine. Pe 10 mai, a doua zi.

Merkel vine pe 10, ca să nu fie nevoită să asiste la paradă, pe 9, așa cum refuză să vină toți liderii europeni, cu excepția tâmpitului de ceh și a disperaților greci și ciprioți, care n-au de ales, căci speră bani.

Kim trebuia să vină și el, însă nebunul cosmic Kim vine cu trenul blindat, traversând Siberia, căci, ca și taică-su și tot clanul lui incestuos și asasini de rude apropiate, el nu zboară niciodată.

Or, venind cu trenul în ajun de 9 mai, piticul toxic nu avea cum să plece înapoi cu trenul tot pe 9 mai, in ziua paradei, deci ar fi fost acolo și pe 10, și nu singur în cadă la hotel, ci la Kremlin, pe capul lui Putin, cu gheișe traducătoare și gărzi de corp canibali.

Or, Merkel știind că paiața ciumată e în Moscova, a căutat să evite cu orice chip să-l întâlnească. Protocolul universal al șefilor de stat impunea o întâlnire cu el, căci nu pot fi doi lideri în vizită la al treilea în aceeași zi fără să se vadă.

Așa că Merkel i-a cerut scurt lui Putin să-i ceară obscenului gnom să nu mai vină, cu trenul lui de cadmiu, harem, șampanie și buzunare goale.

Iar Putin, având de ales între Merkel și momâia rânjitoare a pus mâna pe telefon.

Asta e explicația, analist politic, nu că izolatul dictator nord-coreean i-ar “da cu tifla” singurului său protector.