gorzo

Are jailed sheep zebras?” (Gorzo, colecție privată)

Gabriela Firea, purtătoare de cuvânt PSD: „În toate statele civilizate cei care doresc să ajungă președinți provin din familii complete, sunt căsătoriți, au copii, au nepoți, au trecut prin toate etapele vieții”.

Bun, face ea aluzie la faptul că Iohannis nu are copii, că până acum Iohannis s-a împerecheat neproductiv. Prin asta, însă, doamna cu cruce la gât, purtătoarea de cuvânt a unui partid nominal socialist, rezumă cea mai obscenă, îmbâcsită și sexual-totalitară atitudine patriarhală și fascistoidă care a dominat dictaturile sud-americane și franquismul spaniol: trebuie să produci copii ca să arăți că ești om.

Nu contează că, odată produși, copiii sunt crescuți de fapt de bunici, abia atunci ești considerat bun să conduci o țară, după ce ai tras niște palme pe fundul arătărilor umede și urlătoare produse de șoldurile obosite ale nevestei pe care ai dus-o la biserică.

Ce uniune civilă, ce decizii de a nu avea copii, ce independență socială… Copii, copii, biserică!… Asta e românul. Sexul pentru procreare, cu aprobarea bisericii.

Altfel zis, dacă nu te-ai împerecheat productiv, la umbra Crucii, nu ești bun să conduci România.

Abia aici transpare limpede obsesia regimurilor autoritare (cum pare că se pregătește să devină în curând România PSDisto-ortodoxă) cu sexul. Puterea e obsedată de sex… BOR e obsedată de sex. Tot așa cum fundamentaliștii musulmani sunt obsedați de sex.

Toți cei care atacă occidentul, modernitatea, cugetul liber, sunt de fapt obsedați de sex.

Spunând că Ponta are copii, deci e bun președinte, pe când Iohannis nu are copii, deci are sexul neproductiv, Gabriela Firea cu crucea la gât strigă: SEX !…

Fundamentalistii, cum sint cei care au perturbat acum un an la MȚR proiectia unui film despre lesbiene, film premiat si cu mari actori, au făcut-o pentru ca dupa mintea lor infierbantata filmul “făcea apologia perversiunii”. In realitate, ei nu au văzut nimic socio-cultural acolo, pentru că ei sunt doar obsedați de sex. Mintea lor vede prin jaluzelele cuplurilor non-hetero, sau non-producătoare de copii, numai SEX-SEX-SEX… Sex neproductiv, deci blamabil.

Fibra lor afectivă se nutrește din viziuni de orgii, imperecheri si torturi… Ei nu concep afectivitate reală, citit împreună, camarederie si plimbat prin parc. Creierul lor e infierbantat de cravașe, latex și accesorii SM. Pe scurt, mintea lor neagă dimensiunea umană a cuplurilor gay. Mintea lor vede numai SEX acolo unde nu sunt copii.Așadar: negând dimensiunea umană a cuplurilor gay sau nefăcătoare de copii, ei fac in același timp dovada, precum fundamentalistii musulmani, unei obsesii cu sexul.

Islamiștii își înfașă și inchid femeile doar pentru ca își inchipuie ca lăsată singura femeia se va împerechea animalic cu primul venit. La fel, fundamentalistii ortodocși nu văd intr-o relație, ba chiar intr-un contact uman, decât SEX-SEX-SEX, iar acela trebuie sa petreacă dupa canoanele Bibliei (unde totuși unii s-au imperechiat cu fiicele)…

Un exaltat (Acad. Dr.Prof. Univ. Sorin Dumitrescu, pictor) a ajuns chiar să vorbească despre “persoana duhovnicească a Ţăranului Român”!… “Persoana duhovnicească a Ţăranului Român”… Adică țăranul român are corp astral. El nu violează, nu are coșuri, nu cunoaște turpitudini, nu face labă…

Pentru cine a cunoscut promiscuitatea reala in care a trăit intotdeauna țăranul român, absența sufocantă de intimitate, sexualitatea reprimată si poftele îngropate dar care produc dezastre de nereparat la nivelul afectivitatii, al încrederii de sine si al afirmării persoanei ca adult responsabil in fața obștii, toate aceste elucubrații se arată doar ca un alt mit cu iz de sectă, mit de orășean, desigur…

Iată așadar ce face echipa lui Ponta: aduce sexul în campanie. Icoanele și crucile erau deja acolo, acum mai vine și acuzația cu sexul neproductiv… pentru că PSD-iștii, precum fundamentalistii ortodocși, au decis să-i facă pe români să nu vadă intr-o relație, ba chiar intr-un contact uman, altdeva decât SEX-SEX-SEX… iar acela trebuie să fie productiv… urmând exemplul președintelui nostru productiv.