Image

STOP TERFELIRII DRAPELULUI ROMANIEI DE CATRE CIAD… 
Presedintele Ciadului (Tchad), Idriss Déby (pfff), in fata drapelului tarii sale de doi bani, jalnic imitat dupa cel al Romaniei… Oare nu se poate face nimic la ONU pentru ca acesti negrotei sa-si modifice heraldica?…
<http://en.wikipedia.org/wiki/Flag_of_Chad>
Rugam semnati petitia: STOP TERFELIRII DRAPELULUI ROMANIEI DE CATRE CIAD… laikurile echivaleaza cu semnaturi…

———

Iată acum și  o serie de axiome rapide:

1. Prostia și incultura sînt universale. Internetul nu a schimbat aici nimic.

2. Un număr uriaș de oameni de pe planetă confundă București și Budapesta (și accesoriu Bratislava); românii întregi la minte știu însă că asta nu e din vina ungurilor și a slovacilor care și-au numit capitala cu sunete similare, ci din vina inculturii confuzătorilor.

3. Un număr uriaș de oameni de pe planetă confundă Romania și Armenia; asta nu e însă din vina armenilor, ci din vina inculturii confuzianiștilor (confuzaci sună prea vulgar).

4. Un număr uriaș de oameni de pe planetă cred că românii sînt slavi (sau musulmani); asta însă șabada (am s-o fac mai scurtă)…

5. Un număr uriaș de români confundă Slovacia și Slovenia (și accesoriu Slavonia)… aceiași români consideră însă că asta nu e important. Cînd, în urmă cu un an, în vizită la nivel de șefi de stat, fanfara română, la București, a confundat imnul Slovaciei cu cel al Sloveniei, toată lumea a surîs indulgentă.

6. Un număr uriaș de români sînt incapabili să-ți numească țările Americii Centrale, alea înșirate ca inelele de pe piciorul porumbelului… (ca să nu mai vorbim de capitalelel lor)… aceiași români consideră însă că asta nu e important.

7. Un număr uriaș de occidentali confundă români și rom (țigani)… Aici însă un număr la fel de uriaș de români consideră brusc că asta e important si ca vina de data asta nu e, ca atunci cînd se confundă București și Budapesta, a occidentalilor ignoranți, ci a romilor înșiși pentru că își zic așa.

Eh, na.

———-