Image
Ar merita făcut un studiu despre revoluție (de dreapta/stânga, n-are importanță) și facial hair… floace pe față…
.
Revoluționarii autentici au în general floace pe față.
.
Ideea e de a transmite ceva subliminal despre încrederea în bărbăție și încurajarea ei pitită sub felurite sloganuri și flocăieli revoluționare… bref – arhetipul revoluționarului nu se bărbierește.
.
Din această pespectivă, cu alde Ponta și toți metrosexualii din guvern avem o foarte reacționară șleahtă incertă și nevirilă.
.
Dar nici alde Ernu nu au pilozități…
.
Ultimii cu barbă au fost Constantinescu și Pleșu, dar uite ce a dat :
.
Image
.
Fiind odată la sa summitul EU din Helsinki, 1999, i-am văzut pe Emil Constantinescu si ministrul sau de externe Andrei Plesu in conferinta de presa… Aflându-ne acolo, in nord, intrebarile sint aruncate rapid in engleza si germana… Constantinescu ezita penibil de fiecare data… In tacerile grele, Plesu intervine si raspunde fluent… La un moment dat, Constantinescu se rasuceste spre el si ii suflã șerpește, apasat, in româneste: “Ce te tot bagi matale, mai termin-o !…”
.

… dupa care tot restul conferintei, Plesu stã cu spatele la el, imbufnat… Diplomatia româneasca isi facea rasunatoarea intrare pe scena mondiala…

Concluzia : cu pilozități sau nu, revoluția nu va porni din România.

Cf. felul in care l-am lichidat pe deviaționistul de Costi Rogozan, care, deși are vagi pilozități faciale, e un rău strateg, ba chiar nu știm dacă s-ar pricepe să se bată cu lipoveni, cum fac eu uneori in timpul liber.
.

Despre stânga românească habotnică …