car_on_beach-890273

Citeam cu uriașă satisfacție pe Mediafax cum un imbecil a fost amendat cu 20.000 de lei după ce a intrat cu maşina pe plajă în Vama Veche.

Asta înseamnă o amendă de 4.500 euro, ceea ce e puțin pentru maimuța cu jeep.

N-am să uit desfătarea cu care am admirat, acum ceva ani, în Vama Veche, următoarea scenă:

Acolo, pe plajă, în capăt de tot, aproape de bulgari, este o faleză mică unde vezi uneori că stă câte un grănicer plictisit pe un scăunel.

Pe plajă, jos, aproape de apă, intrase un rebut uman cu SUV, cu vehicol din ăla de safari, pe care-l lăsase acolo, pe nisip. Cât mersese el să mănânce afectat cu nevasta împerlată și cele două splendori de fete ale lui, roțile jeepului intraseră atât de adânc în nisipul umed că nu mai puteau ieși. Pe deasupra, Marea Neagră are prostul obicei de a veni la intervale regulate  cu o mică maree, așa că merțanul era acum spălat de valuri.

Intors de la crâșmă, cretinul cu plăci de Prahova, țăran cu Rolex de la munte, își obliga acum femelele (nevasta și fetele) să ridice cu niște lopățele un dig din nisip în vreme ce el la volan dădea disperat din cheie și pedală…  dar inutil… iar marea venea.

Toată plaja privea scena cu satisfacție imensă, grănicerul se uita și el de sus, de pe faleză, fumând.

Inutil efort, desigur, nu am stat să văd dacă au venit să scoată jeepul de acolo cu macaraua… dar am avut plăcerea nesperată de a vedea cum idiotul (vârsta mea, vreo 50 de ani, dar cu eșarfă de mătase la gât vara) cere ajutor împrejur.

L-am privit, sorbind tacticos un Ursus, și am făcut:

Ntzzz

Mi-a zis:

Nu-mi dați și mie o mână de ajutor?

I-am spus:

Fuck off.

Cum creierul lui luat la discount îi lăsase gura căscată, neștiind dacă să sară la bătaie, i-am zis pe românește, expresia mea de trademark, să fiu sigur că pricepe și grănicerul:

Te fut.

Mi-a rămas însă imaginea suferindă a uneia din cele două fete ale lui. Extraordinar de frumoasă, deși boită și cu unghii vulgar de lungi, dădea biata inutil la sapă și lopată lângă taică-su, simțind pironite asupra ei sutele de priviri sarcastice de pe plajă.

Aia dacă nu joacă acum prin producții germane cu gangbang sado-maso înseamnă că i-a lichidat elegant pe toți din familie, fără urme. Mai rar am văzut atâta ură pitită, cu ochii în jos, săpând inutil, bocind.