Image

Poza lui Ponta de la Soci… realitatea e și mai rea…

Stimați oameni buni, care v-ați indignat la poza cu Ponta și un presupus demnitar nord-coreean la Soci: nu știu de unde a ieșit povestea asta, dar omul care apare din profil în poză, între președintele Ucrainei Ianukovici și plictisitul premier bulgar, nu este vreun coreean din nord (nici nu știu dacă a fost vreunul invitat acolo), ci miliardarul dictator al Uzbekistanului Islam Karimov…
.
Ianukovici nu putea fi pus la masă decât cu oameni de rangul lui. Karimov, președintele Uzbekistanului, e de rangul lui Ianukovici.
Iar Ponta nu e la masă cu ei. Adică nici nu îl iau în seamă.
.
Iar dacă, după primele critici în țară, Ponta a ordonat să fie ștearsă poza de pe site, e pentru că nici el nu știa cine e ăla cu ochi de veveriță care stă cu spatele la el.
.
A crezut chiar, la prima critică absurdă, că într-adevăr o fi fost un parlamentar nord-coreean… Așa că a ordonat ștergerea pozei.
Realitatea e de fapt și mai rea decât ce credeam…
.
Așa cum e decupată poza, Ponta pare a sta pe un taburet, in margine de tot, fără masă în față. În spatele lui e doar o gorilă din elita FSB, iar după aia vine bariera care îl separă de lumea reală.
.
Ah, iar bulgarul a fost pus la masă cu Ianukovici si Karimov pentru că poate conversa cu ei in rusește, fără traducător, și pentru că Gazprom are mari interese in Bulgaria.
Despre Soci cf. și :

Olimpiada de la Soci pe locul unui genocid uitat…

http://cabalinkabul.com/2014/02/08/olimpiada-de-la-soci-pe-locul-unui-genocid-uitat/