Image

Ingres, Le bain turque (1862)

In islam, homosexualitatea e privita cu aceeasi severitate ca in celelalte religii monoteiste, crestinismul si iudaismul ( spre deosebire de cultul baroc al budismului tibetan, căruia homosexualitatea ii e indiferentă), si pedepsita chiar cu moartea, cu rezerva ca islamul are o mare indulgență pentru homosexualitatea feminină.

Dat fiind ca se considera ca nu exista penetrare reală (uneltele domestice, fructele si instrumentele muzicale eventual folosite nu intra aici la socoteală), amorul lesbian e considerat a nu afecta integritatea pretiosului capital sexual al femeii. Doar homosexualitatea masculină e un păcat mortal in islam.
.
Ortodocșii care blochează proiectia unui film despre lesbiene se arata astfel mai rigizi decât ulemalele si mollahii islamului fundamentalist.
.
Cf. încă o dată  : Fundamentalistii ortodocși sînt obsedați de SEX-SEX-SEX…. Fibra lor afectivă se nutrește din viziuni de orgii, imperecheri si torturi… Nu concepe afectivitate reală, citit împreună, camarederie si plimbat prin parc. Creierul lor e infierbantat de cravașe, latex și accesorii SM. Pe scurt, mintea lor neagă dimensiunea umană a cuplurilor gay. Mintea lor vede numai SEX. Textul aici :
http://cabalinkabul.com/2013/02/22/fundamentalistii-ortodocsi-sint-obsedati-de-sex-sex-sex/
.
Si, si : Incidentul de la Muzeul Țăranului Român – globalizarea intoleranței
.
http://www.europalibera.org/content/article/24911307.html
.
.